Pe 4 octombrie ne vom întâlni la Webstock 2019!

Nu m-ai înjurat anul acesta? Nu te îngrijora, ai ocazia să mă întâlnești la Webstock 2019! Când? Pe 4 octombrie, credeam că ai citit titlul. Unde? La JW Marriott Bucharest Grand Hotel, locul perfect pentru un asemenea eveniment. Acum un an, oamenii de acolo au făcut o treabă excelentă. Să menții ordinea când ai invitați sute de omeni… Chiar este impresionant.

„Editia de anul acesta va fi deschisa de doua sesiuni pline de inspiratie, care vor reuni pe scena oameni importanti, oameni care au schimbat perceptii, care au educat comunitati si care au o voce relevanta atat in social media, cat si in offline.” – Comunicatul de presă al celor de la Evensys, organizatorii evenimentului.

Anul acesta sunt invitați să își prezinte poveștile: Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei in Romania), Pavel Bartos (Actor), Razvan Exarhu (Journalist), Selly (Vlogger), Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rares Nastase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc. Puteți vedea lista completă pe www.webstock.ro.

După terminarea celor două sesiuni, participanții sunt așteptați să ia parte la alte sesiuni, precum: Content Marketing, Visual Marketing, Influencer Marketing. Ca de obicei, evenimentul se termină cu acordarea premiilor Webstock, unde sunt premiate cele mai creative proiecte și campanii din ultimul an.

Webstock nu ar fi Webstock fără Evensys și Vodafone, dar și Bitdefender, Samsung, HP Romania, ABSOLUT, Siviero Maria, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Coca-Cola Romania, Cora, Carlsberg, Skoda și Gillette.

Dacă nu ai primit invitație, poți vedea evenimentul live pe: http://www.webstock.ro

P.S. Promit că voi începe să scriu mai des pe blog, nu o dată pe lună, însă viața mea a fost foarte „busy” în ultimul timp. Abia aștept să îmi mai aștern gândurile pe hârtia virtuală. Cu drag, Bogdan V.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s