Este oficial! Sunt Fizioterapeut!

Long time no see! Uh! Oare cum se mai folosește editorul de text? Stai puțin, l-au schimbat! Ce se întâmplă aici?

Sunt puțin șocat de unele modificări făcute de cei de la WordPress, dar o să mă obișnuiesc cu noul design în câteva zile. Au trecut prea multe luni de când nu am mai pus mâna pe tastatură pentru a scrie ceva pe blog. Deși am scris texte pentru companii în toată această pauză lungă, parcă mă simt altfel scriind pe blogul la care am muncit mai mult de 4 ani din viață. Nu-mi vine să cred că am revenit aici!

Chiar dacă nu am mai postat, tot am răspuns comentariilor. Se pare că articolele despre Kinetoterapie, în special despre facultățile de profil, sunt extrem de căutate (într-o zi proastă pot ajunge la 350 de vizualizări). Pentru alții este puțin, dar pentru mine, având un blog aproape mort, înseamnă enorm.

După cum spune și titlul, am devenit oficial Fizioterapeut. După 3 ani lungi și plini de studiu, de nopți nedormite, ore petrecute prin spitale la voluntariat și stagii de practică, weekend-uri petrecute la cursuri de supraspecializare, pot spune în sfârșit că mi-am îndeplinit visul. Nu știu ce se va întâmpla de acum înainte. Am în minte un proiect pe care vreau să îl arăt lumii în curând, dar nu voi da mai multe detalii. Totuși, implică recuperare medicală.

Încă nu realizez că sunt fizioterapeut cu acte în regulă, și nu mai sunt introdus drept „student în anul X”. Oricum, voi povesti mai multe în postările viitoare. Vreau să revin în blogosferă și vreau să duc blogul la un nou nivel. Așadar, ar trebui să vă așteptați la multe articole despre afecțiuni și ce rol joacă fizioterapia (kinetoterapia) în tratarea acestora.

Cam atât pentru moment. Ne vedem zilele următoare! I am back, baby! Mai sunteți aici?

16 gânduri despre „Este oficial! Sunt Fizioterapeut!

Lasă un comentariu