Am stat fără blog o lună întreagă. Ce am descoperit?

Mi-ați simțit lipsa?

Ce întrebare stupidă! Bineînțeles că nu! Dar eu da, i-am simțit lipsa acestui spațiu în care îți poți așterne gândurile bune, dubioase sau total demente.

S-au întâmplat multe luna aceasta, a fost o perioadă plină de evenimente: bloggerii prahoveni s-au întâlnit încă o dată față-n față, sau cum s-ar spune acum „offline”, am mai învățat câte ceva despre kinetoterapie lucrând în spital, am vizitat pentru a doua oară Londra, unde, apropo, am făcut niște fotografii „super-super-wow” (căutați pe youtube ce am scris între ghilimele)…

Am fost destul de ocupat, deși nu s-ar părea. Ideea este că am avut zile în care îmi spuneam că blogul a ajuns în punctul cel mai înalt, iar de acum înainte nu face altceva decât să o ia la vale. Mă pregăteam ca după articolul post Webstock să-mi închei activitatea. Totuși, ceva m-a făcut să nu renunț. Cred că „de vină” a fost plecarea în Londra. Am văzut multe locuri incredibile și abia aștept să vă povestesc despre ele, așa că fiți pe fază! Imediat ce o să editez fotografiile necesare, o să pun și de un articol. Cel mai probabil o să vă înnebunesc cu articole inutile despre Londra și despre viața de acolo. Vă rog să mă iertați în avans.

Tot luna aceasta am descoperit că îmi place la nebunie să fotografiez peisaje de toate felurile. O să vedeți fotografiile dacă intrați pe pagina mea de Facebook sau Instagram. Sunt activ pe amândouă rețelele, dar am ajuns să postez câte o fotografie în fiecare zi pe Instagram. De ce, habar n-am!

De citit nu am mai citit nimic, doar am început „Dracula” de Bram Stoker (o să termin eu romanul cândva), dar călătoria în țara lui Shakespeare mi-a oferit inspirația necesară terminării prozei pe care o începusem acum mult timp. Din motive necunoscute mie, nu am putut să vin cu un final până acum. Sper ca de data aceasta să-mi pot duce misiunea la bun sfârșit. Nu știu dacă o să mai dureze o săptămână, o lună sau un an, este posibil să nu o termin niciodată. Totul ține de inspirație și de starea pe care o ai. Se spune că nu trebuie să te grăbești, că trebuie să ai răbdare. Așa o fi…

Nu o mai lungesc, n-are rost. Vreau doar să știți că am revenit cu forțe noi în blogosfera românească! 🙂

*Sursă imagine*

 

 

7 gânduri despre „Am stat fără blog o lună întreagă. Ce am descoperit?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s