Ploiești Shopping City și Iepurașul de Paști te trimit în Barcelona!

Pregătește-ți bagajul! Pleci în Barcelona!

Ai auzit vestea? Ploiești Shopping City și Iepurilă Țopăilă, cunoscut și sub numele de „Iepurașul de Paști” te trimit în Barcelona! Da, ai citit bine, Barcelona, orașul care fură inimile tuturor turiștilor care-i vizitează străzile colorate și pline de viață.

Cum ajungi acolo? Este foarte simplu! 

Vrei să te plimbi prin misteriosul Cartier Gotic, să admiri minunatele creații arhitecturale ale lui Gaudí sau pur și simplu să te relaxezi pe cunoscuta plajă Barceloneta? Nu mai aștepta! Fă cumpărături în valoare de 150 de lei (se poate cumula valoarea de pe maximum două bonuri fiscale) la Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din Prahova, și poți câștiga un incredibil sejur de 4 zile în Barcelona! Campania se desfășoară în perioada 27 martie – 15 aprilie, iar câștigătorul va fi anunțat pe data de 19 aprilie, prin tragere la sorți. Nu știu de ce, dar am impresia că am uitat să mai precizez ceva… A, da! Nu vei pleca singur, poți lua cu tine trei prieteni pentru a transforma sejurul într-o aventură de neuitat! Ar fi mare păcat dacă nu te-ai înscrie în această competiție cu iz de primăvară.

„Unde vom sta în Barcelona?”

Stați liniștiți! Ploiești Shopping City s-a gândit la toate. Cei patru norocoși vor fi cazați într-un hotel de 4 stele, iar transportul dus-întors, micul dejun și asigurarea de călătorie sunt incluse. De asemenea, vor beneficia și de transport către și de la aeroport. Sună bine, nu-i așa? Deja simți energia orașului și briza mării? Ai face bine să te grăbești, mai ai doar câteva zile la dispoziție pentru a te înscrie! Dacă ai noroc (și sigur îl ai), poate îmi vei trimite o poză tocmai din „Barça”!

Foarte important!

Această campanie se adresează clienților Ploiești Shopping City cu drept de vot (18+).  Ai două modalități prin care te poți înscrie:

  1. Discuți cu unul dintre promoterii disponibili în mall.
  2.  Depui talonul în urna plasată la biroul de informații.

Recapitulare

  • Cumpără produse în valoare de minimum 150 de lei și te poți înscrie în cea mai interesantă tombolă a primăverii;
  • Tombola se desfășoară în perioada 27 martie – 15 aprilie;
  • Câștigătorul va fi anunțat pe 19 aprilie, prin tragere la sorți.

Mult noroc!

Ploiești Shopping City – FII TU IEPURAȘUL PRIETENILOR TĂI! CÂȘTIGĂ O EXCURSIE LA BARCELONA PENTRU TINE ȘI PRIETENII TĂI!

4 gânduri despre „Ploiești Shopping City și Iepurașul de Paști te trimit în Barcelona!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s