Plăteşte cu o poezie!

Pentru că am cititori care iubesc poezia, m-am gândit să le dau o veste bună, bună de tot! Ştiați că Julius Meinl organizează de 5 ani concursul „plătește cu poezie”? Dacă da, foarte bine, iar dacă nu, aflaţi acum.

„Peste 270 de cafenele din țară acceptă anul acesta versuri în schimbul cafelei. Pe 21 martie se «plătește cu poezie» în peste 270 de cafenele din România pentru al cincilea an la rând. De Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl îi îndeamnă pe români să își redescopere creativitatea la o ceașcă de cafea.

În urma unui sondaj realizat de Julius Meinl, a reieșit ca mai mult de 80% dintre oameni se simț deziluzionați de starea actuală a lumii, iar explorarea părții creative a sinelui poate ajuta la îmbunătățirea perspectivei asupra vieții. De aceea, Julius Meinl continuă și în acest an campania «Plătește cu Poezie», o inițiativă manifestată la nivel global care să ofere oamenilor optimism prin poezie și inspirație prin cafea. Este dovedit științific faptul că poezia poate avea un impact pozitiv asupra emoțiilor noastre, iar momentul unei cafele este un excelent prilej de inspirație.” Sursa: comunicat de presă.

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment care vă va pune mintea la treabă, accesaţi următorul link. Aştept să-mi arătați poeziile! Credeați că scăpați?

3 gânduri despre „Plăteşte cu o poezie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s