Rock Tv, postul TV pentru „roackerii satanisti”

Vesti bune, ladies and gentlemen! Taraf TV se inchide! Nu, doar glumeam. Nu scapam noi atat de usor de tumori precum Taraf, dar putem spera, nu costa nimic sa speri… Cel putin va aparea pe piata un nou medicament care poarta numele de Rock TV.  Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa utilizati Rock TV si Rock FM cu mare atentie pentru a obtine cele mai bune rezultate. Este recomandata utilizarea a cel putin 3(trei) doze de muzica buna pe zi pentru a scapa de Taraf, si de 5(cinci, cate degete ai la o mana) doze pentru a extirpa cea mai necrutatoare tumoare pe care omul a vazut-o, Mynele.

*Pentru manelism usor se poate utiliza numai Rock TV.

 • Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi in momente de cumpana.
 • Pentru mai multe informatii si sfaturi, adresati-va celui mai apropiat rocker.
 • Prezentati-va intr-un club de rockeri daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 1 saptamana de utilizare.

Ce este Rock TV si pentru ce se utilizeaza

Rock TV face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de analgezice-antimanelice. Actioneaza impotriva manelismului usor si moderat si reduce starile de greata provocate de prea mult Salam.

Nu utilizati Rock TV 

 •  daca sunteti alergic la oameni cu plete(sau fara), cercei, tricouri negre, bocanci negri, pantaloni de piele sau latex, bratari cu tinte;
 • daca sunteti afon, xenofob, homofob, rasist;
 • daca suferiti de un deficit de rock de calitate.

Aveti grija deosebita cand utilizati Rock TV 

 • Daca suferiti de boala Perdetdomianguliaedificium(barbut), Mittentpecuniammusicus(lipitul banilor pe fruntea lautarilor) sau Deformislinguasimia(limbajul maimutelor);
 •  Daca mai utilizati si alte posturi rock in timpul tratamentului cu Rock TV, verificati absenta rock-ului de calitate in compozitia lor, pentru a evita supradozajul.
 • Inainte de a incepe tratamentul cu Rock TV anuntati rudele si prietenii sa vina in vizita pentru orice eventualitate. Exista riscul de a face o criza de epilepsie.

Utilizarea altor posturi TV sau Radio

Va rugam sa comunicati rocker-ului dumneavoastra daca ati ascultat recent orice alte posturi TV sau radio, inclusiv dintre cele fara licenta de la CNA. Daca vizionati sau ascultati acest post impreuna cu altele, se poate modifica modul lor de actiune.

Utilizarea Rock TV cu alimente si bauturi 

 • Rock TV poate fi administrat indiferent de momentul mesei.
 • Puteti consuma alcool la discretie in timpul tratamentului, mai ales daca stati acasa si nu plecati cu masina.

Sarcina si alaptare 

Adresati-va rocker-ului dumneavoastra pentru recomandari inainte de a utiliza Rock TV. Exista riscul ca fatul sa dezvolte abilitatea de a da din cap si de a face „mosh pit” cu fratele sau in momentul in care vor auzi muzica rock.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Rock TV poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Anuntati imediat cel mai apropiat rocker daca observati: sangerari nazale, urinale, anale, inflamarea creierului de la prea mult bun gust, dureri lombare, dureri in gat de la prea mult strigat:”Roacheri atei satanisti!”, durere intensa in piept in momentul in care Freddy Mercury isi va face aparitia, febra neasteptata.

Rar, poate aparea si paralizia datorata socului suferit.

Acesta este un medicament. Cititi cu atentie prospectul!  

*Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

**Sursa imagine: facebook.com

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s