Ploiesti – patria lui Dorel

stalp1

Acum aproximativ un an, intr-un articol despre orasul Ploiesti, am scris si cateva lucruri despre Dorei, muzele noastre de toate zilele. Nu stiu cum ar arata Romania fara un Dorel pe santier. Nu vreau sa-mi imaginez, este ingrozitor gandul acesta si chiar ma simt aiurea ca mi-a venit in minte. Mai bine ma pedepsesc ascultand „Baby” de Justin Bieber.

Tot in articolul respectiv am precizat si de reabilitarea liniilor de tramvai. Situatia a ramas la fel, poate mai nasoala decat era la inceput. Daca atunci prostia era la un nivel de 15%, acum a urcat la 99.5%. De ce, o sa vedeti imediat.

Acum, aproape de terminarea lucrarilor, minunatii muncitori au dat cu bata-n balta. In mijlocul unei intersectii destul de importante din centrul orasului, au aparut 2 stalpi care se inalta falnici peste craterele din asfalt. Cine este de vina pentru aceasta „capodopera”? Nu Dorel, nu. Dorel este baiat cuminte si cu minte, devreme acasa si n-asculta manele. El face intotdeauna ce i se spune si nimic altceva. Ce sa mai, este o binecuvantare la casa omului. El sustine ca a plasat stalpii asa cum trebuia, adica din 50 in 50 de metri. Ce vina are el ca acei stalpi ingreuneaza traficul si pot provoca o multime de accidente?

„Asa este proiectul”, a declarat un Dorel de pe santierul respectiv.

Poate ca seful de santier a vrut sa construiasca un fel de poarta catre alta dimensiune, asemanatoare Stonehenge-ului si sa comunice cu reptilienii. Cica indivizii cu sange rece se pricep de minune la constructii. Se zvoneste ca ar fi construit si o baza in interiorul Pamantului, dar pe care nu a detectat-o nimeni din cauza Illuminati.

Prin 2014, aceiasi muncitori fara egal, au asfaltat liniile de tramvai proaspat instalate. Sa vedeti distractie in momentul in care vor pune in circulatie noile tramvaie. In mod sigur se vor plange ca au deraiat din cauza poluarii sau din cauza copiilor flamanzi din Africa…

Pristanda avea o vorba: „Curat caraghioz!”- O scrisoare pierduta, Ion Luca Caragiale.

asfalt 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s