O fotografie, o poveste.

profil2

„O fotografie, o poveste.” acesta este proiectul pe care l-am dezvoltat impreuna cu cei de la AEGEE Ploiesti, o asociatie studenteasca in cadrul careia sunt voluntar. Prin acest proiect imi doresc sa fac fotografia mai cunoscuta in randul tinerilor si sa le demonstrez ca oricine poate fi artist, indiferent de cunostintele in domeniu. Vom primi fotografiile tinerilor prin intermediul mesajelor de pe facebook, iar la finalul saptamanii, cea mai apreciata fotografie va deveni cover-ul paginii. Este o modalitate usoara de a promova arta fotografica, deoarece majoritatea studentilor au facebook si il folosesc des. Toata lumea are de castigat.

Pagina se bucura de un adevarat succes. In cateva ore am reusit sa ajungem la aproape 100 de like-uri. La inceput, lumea nu avea curajul de a trimite fotografii, dar acum este in regula. Sa vedem ce se va intampla in continuare.

Daca aveti facebook si cunoasteti tineri interesati de fotografie si sunt dispusi de a-si impartasi creatiile, nu ezitati sa distribuiti pagina noastra: https://www.facebook.com/ofotografieopoveste

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s