Grivei, animal salbatic

Dupa ce si-au stors creierele, cei de la Comisia Europeana, au ajuns la parerea ca animalele domestice fara stapan ar trebui sa fie clasificate drept animale salbatice. Ce se intampla cand un animal este considerat salbatic? Pai este foarte simplu: nu vor mai avea aceleasi drepturi ca animalele de companie (logica in toata splendoarea ei), si vor putea fi impuscate fara probleme. Va imaginati cum vor arata strazile din Romania daca se va intampla acest lucru? Pun pariu ca toti cretinii care au „boala” pe cainii si pisicile fara stapan, se vor inarma cu pusti, topoare, maturi etc. pentru a iesi la vanatoare. Si totusi, stau si ma intreb la ce s-au gandit acei indivizi cand au propus asa ceva? Ce vor sa realizeze cu acest lucru? Au ramas cumva tarile europene fara carne de kebap, si vor sa faca rost de marfa proaspata? Oricum, romanii nu cred ca isi vor da seama de diferenta, din moment ce in unele orase din tara, carnea de miel era inlocuita cu cea de caine. Sa vedeti cate valuri de chinezi vor veni peste noi pentru a cumpara carne veritabila de caine „salbatic”. Imi spunea un prieten chinez ca are alta aroma carnea de caine urmarit cu sulita prin Bucuresti.
Pana la urma, cred ca Romania va dori sa intre in vigoare acest proiect. Asa vom atrage si noi mai multi turisti. Imi si imaginez cum va suna sloganul:”Explorati mahalalele Carpatilor!”.
Bineinteles, au existat si nemultumiri. Domnul Tiriac s-a infuriat foarte tare cand a auzit acest lucru.
„Mie nu-mi place lucrul asta! Nu-mi place deloc! Ce ar trebui sa fac acum cu mistretii mei? Toti smecherasii mei se vor duce sa vaneze caini. Spun ca este mult mai ieftin si mult mai palpitant. Nu-mi convine!”- a declarat domnul Tiriac.
Acum serios vorbind, va convine ce vor sa faca „inteligentii” aia? Ati considera vietatea asta un animal salbatic gata sa va sara la gat?
catelus2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s