Iarna in Romania- Rezumat

 

Ca in fiecare an, in luna Decembrie, autoritatile din Romania sunt luate prin surprindere de ninsori. Ca sa vezi ce chestie. Cine s-ar fi gandit ca iarna ninge de obicei? In mod sigur nu alesii nostri, care in fiecare an se vaita pe toate posturile TV ca zapada a venit „fara avertisment”.
In Romania zapada a devenit sfanta. De ce sfanta? Pentru ca odata depusa pe sosele, nu mai este deranjata de nimeni. Doamne fere’ sa o deranjezi pe Mama Natura. Daca iti aduce si iarna viitoare pe cap niste ninsoare si frig? Acest lucru este de neacceptat, asa ca super inteligentii si extraordinar de corectii nostri conducatori au luat hotararea sa lase zapada sa se relaxeze. Ce, ea nu e om?
Zapada ca zapada, dar si gheata? Strazile din tara au devenit adevarate patinoare naturale. De ce sa te mai duci la patinoar cand ai gheata si la iesirea din bloc? Ce mai spui ca este si gratis! Bineinteles, nu este nimeni responsabil daca iti rupi o glezna sau o mana. De fapt, nu este nimeni responsabil nici atunci cand esti lovit pe trecerea de pietoni…
Azi prin Bucuresti, niste tipi destul de „tampiti”, au inceput sa darame turturii de pe cladiri. Pe bune, pompierii astia chiar nu au ce face decat sa le strice afacerea doctorilor si  asistentelor medicale? Pai saracii oameni de unde sa mai faca rost de inca doua salarii daca nu din spaga data de oamenii care au ajuns la spital cu capul crapat de un turture de vreo jumatate de metru?
Si ca in fiecare an, un nou tip de afaceristi a inceput sa apara. Ma refer aici la lopatari. De obicei sunt persoane de etnie rrrrrrrrr(…)oma, care s-au saturat sa fure sinele de cale ferata si isi utilizeaza corpul bine definit si fortos pe care l-au capatat de la ore intregi de carat „fer”, pentru a-i scoate unui „fat-ass” ca tine, masina din zapada si din caca. Ironia face ca masina ta sa fie facuta din fier, asa ca ai grija cui ii dai bani sa-ti dezapezeasca masina. S-ar putea ca aceeasi persoana sa ti-o „salte” la vara.
Multi dintre voi veti spune ca sunt un rasist nenorocit. Nu, nu sunt rasist, sunt doar realist. Bineinteles ca exista si tigani care sunt muncitori si corecti, dar sunt o minoritate a unei minoritati(hehehe).
Tot ce am scris eu aici este un rezumat al iernii din Romania. Puteti sa ma contraziceti, puteti sa ma aprobati.

6 gânduri despre „Iarna in Romania- Rezumat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s