Mesaj catre tineri

Dragi tineri,

  Scriu acest articol gândindu-mă la voi. Ştiu ca v-aţi saturat de prostia şi incompetenţa de care dau dovadă aleşii noştri, şi mai ştiu că poate într-un moment din viaţa voastră, v-aţi propus să schimbaţi ceva. Înainte să faceţi ceva pentru ţară, faceţi ceva pentru voi! Încercaţi să vă comportaţi frumos unii cu ceilalţi, lăsaţi la o parte răutatea şi invidia, si faceţi loc altruismului şi bunului simţ. Sunt foarte mulţi oameni care se consideră romantici incurabili, dar în realitate nici măcar nu le pasă de persoana de lăngă ei, sunt foarte mulţi cei care se consideră modeşti, când de fapt sunt niste ingâmfaţi şi cred că totul li se cuvine, şi lista poate continua…
  Mai ţineţi minte oamenii aceia care vă spuneau că nu veţi deveni absolut nimic in viaţă, si că locul vostru este pe şantier lucrând în mizerie si mâncand parizer? Vă sună cunoscut?  Acei oameni probabil au fost profesorii voştri, sau poate rude sau cunostinţe. NU îi ascultaţi! Dacă voi vreţi să deveniţi ceva, nu renuntaţi! Nimeni nu vă poate citi viitorul. Viitorul vi-l faceţi voi, nu alţii!
   Nu mai staţi cu mâna întinsă aşteptând minuni! Fiţi voi cei care săvârşesc minunile! Numai prin muncă si dedicare veţi putea face ceva pentru voi si pentru ceilalţi.
   Duceţi-vă la şcoală, citiţi, educaţi-vă! Numai aşa veţi putea vedea minciunile cu care sunteţi amăgiţi. Nu mai ascultaţi oameni care pretind că ştiu adevărul, căutaţi-l voi! Numai citind veţi putea găsi răspunsurile. Nu-i mai consideraţi pe borţoşii şi siliconatele care apar pe la televizor, nişte zei! Ei au ajuns celebri, datorită oamenilor slab educaţi, care devorează muzică, emisiuni şi ziare de proastă calitate, în care incultura, minciuna şi prostia apar pe prima pagina.
   Sper ca aţi înteles mesajul meu, şi sper că v-am făcut să vă gândiţi mai mult la ce aveţi de făcut pentru voi, şi pentru ceilalţi. O zi bună vă doresc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s