Despre oamenii fara suflet

    Ieri am avut ghinionul sa vad ceva care m-a intristat foarte tare. Plimbandu-ma linistit pe strada, am vazut o femeie care statea aplecata langa un gard, care isi tinea mana la gura ca si cum ar fi fost ingrijorata. Am zis sa merg sa vad ce s-a intamplat, poate puteam sa o ajut cu ceva. Pot sa spun ca a fost cea mai proasta alegere a mea. Jos, sub niste frunze uscate, stateau intinsi trei catelusi de vreo 2 zile, flamanzi si speriati.
    In momentul acela, practic mi s-a rupt sufletul cand vedeam puisorii aceia nevinovati cum sufereau din cauza unui om inconstient si hain. Ce fel de suflet avea persoana care i-a abandonat? Sunt curios daca ar fi facut acelasi lucru si cu niste copii. Daca stii ca nu poti avea grija nici de propria persoana, de ce iti mai iei animale de companie? Sa iti bati joc de ele? Nu stiu ce sa mai cred. Lumea a devenit foarte rea si egoista.
    Ei bine, ce era de facut in momentul acela? Eu nu puteam sa iau 3 catei in brate si sa ma plimb prin tot orasul cu ei, femeia respectiva nu putea… Ce sa faci? Sa te duci la politistii care patrulau? Te-ar fi batut cu caini cu tot. Ce sunt ei, adapost de caini?
    Probabil ca multi dintre voi ma veti injura pentru alegerea facuta, dar altceva nu puteam face. M-am resemnat si am plecat, gandindu-ma ca poate cineva ii va lua si va avea grija de ei, si ca Mama Natura a pregatit o pedeapsa pentru respectivul individ care i-a abandonat. Parca si acum ii aud, si ii vad, dar nimic nu ramane nepedepsit…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s